Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Baj, ha már évek óta kitapinth...

Baj, ha már évek óta kitapinthatóak a nyirokcsomóim?

Figyelt kérdés

Illetve van egy a tarkómnál aminek a mérete folyton változik. Egész nagytól a teljes eltűnésig, akár egy nap alatt. Ez ugye kizárja hogy daganat lenne? Mert az folyamatosan növekszik nem?

Félek egy kicsit. :/

Dokinál voltam vele, nem mondott semmi konkrétat csak hogy be vannak duzzadva meg elküldött vérvételre.

2016. febr. 28. 16:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem hinném, hogy daganatos lenne. Nekem már legalább 5 éve kitapinthatók sok helyen, csak annyi különbséggel, hogy nem nagyon változik a méretük. Én is voltam orvosnál és azt mondta, hogy ha könnyen elmozdítható a csomó a helyéről, akkor nem daganat, és hogy sokféle oka lehet pl. korábbi vírusos fertőzések. Azóta voltam többféle vizsgálaton, de nálam sem derült ki, hogy pontosan mitől van ez.
2016. febr. 28. 18:05
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem a nyakamon kitapinthatóak hosszú évek óta. A jobb oldali kicsit nagyobb mint a bal. Egyszer kerestem rá, minden cikk a rákról szól. Azóta egész nap ezeket fogdosom, meg vagyok őrülve. Totál hipochonder lettem. Na szóval nem hiszem hogy alapvetően gondot jelent, de a neten ne olvasgass. Sajnos saját tapasztalat, már legalább 5 féle rákot a magaménak tudhatok az internet miatt. Az ember meg ugye már bele is képzel dolgokat. Akkor menj dokihoz, ha valami soha nem tapasztalt, furcsa, kemény, stabil csomód van vagy nagyon zavar valami - szerintem. A vérvételből meg szerintem kiderül ha valami nem oké.
2016. ápr. 15. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!