Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Budapesti peepshowban kötelező...

Holls24 kérdése:

Budapesti peepshowban kötelező a hiv szűrés? Félek hogy elkaphattam a nőtöl.

Figyelt kérdés
19F vagyok. Szinte minden esetben használtunk ovszert csak amikor én izgattam a hölgyet orálisan akkor sajnos nem.igaz ez nem tartott tul sokaig kb fél percig.6napra rá hasmenésem volt rossz közérzet talan kis láz es a nyaki nyirokcsomó enyhen megnagyobbodott mind két oldalon ugyan ott. Szedtem g y igyszert a hasamra 2 nap mulva minden megszünt majd rá 4napra ujra hasmenés 1-2 alkalommal és a combomnál pár pattanásszerű kiütés olyan 4-5 darab folyamatosan ezen izgulok rosszakat álmodok jovoheten megyek tesztre. Sajnos baratnőmmel is szakitottam és nagyon stresszes a minden napom fopyamatosan csak arra gondolok hogy hivem van. Tegnap éjszaka volt hidegrázás és izzadás.segitsetek hogy el kaphattam e a hölgytöl ves hogy ők járnak e szűrésekre.

2016. febr. 4. 13:48
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Aninymaids vonalát hivtam fel és ök mondták.elmindtam nekik mindent es azt mondtak hogy nem tartják reálisnak hogy bármit is elkaphattam de az aktus utan 28. Napon menjek el 1 gyors tesztre az én 100%megnyugvásom érdekében.
2016. febr. 4. 19:09
 12/13 anonim válasza:
Nem kéne k*rvázni, ráadásul olyan p*nát nyalogani, amibe pár ezerért bárki beleverheti a bármilyen farkát... Amúgy erről meg, hogy jár a nő rendszeres szűrésre... Arra nem lehet adni :) Lehet volt mondjuk múlt héten (attól számítva, hogy te voltál vele), de a teszt utáni nap valaki megfertőzte...
2016. febr. 6. 21:43
 13/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg nem vagy fertőzött, és igen, 28 nap után kimutatja a gyorsteszt.

Menj el, nem lesz gond!

Én is nemsokára megyek, mert kicsit be vagyok szarva, de valószínűleg semmi!!

2016. febr. 6. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!