Mennyi gyogyszer szamit tuladagolasnak?
Figyelt kérdés
Lassan ket hete napi mininimum 2 algopirint szedek fogfajasra. 2 napja kihuzattam azt a fogat, de a seb faj es fojtatom a gyogyszer szedest. Lehet gondom? Mintha szurkalna a szivem, de lehet csak raparaltam. Nem szeretem a gyogyszerezest de most muszaj :/2016. jan. 30. 15:25
1/2 anonim válasza:
Az Algopyrin max adagja 3x2 tabletta. A "túladagolásának" gyakori tünete pici piros kiütések (nem allergia!). Ha tartósan hetekig nagy dózisban szeded érdemes vérkép vizsgálatot végeztetni, mert csökkentheti a fehérvérsejt számot.
2/2 A kérdező kommentje:
Hat, a ket het alatt osszesen 7 szem fogyott el, feleket szedek. (Fogfajas, aztan huzas utani fajdalom) panikbeteg vagyok es teljesen bepanikoltam hogy tuladagoltam magam. Rohamot kaptam, nyelesi nehezseget ereztem es ajulas kozeli allapotba kerultem. De gondolom ennyitol nem lehet gond:/ 19 eves vagyok, azt olvastam felnottek napi max adagja 8 tabletta.
2016. jan. 30. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!