Feltörte a cipő a sarkamat, most nagyon csúnya-mit csináljak?
Figyelt kérdés
2 napja történt,csak lefertőtlenítettem és nem kötöztem be. Tegnap már ragtapaszt és Tetran kenőcsöt is raktam rá, mert sárgás színű folyadék jön belőle és picit vérezget is.Menjek el orvoshoz? Nem szívesen mennék, csak mert feltörte a cipő a lábamat.2010. márc. 28. 17:57
1/2 anonim válasza:
Ne takard le, kapjon levegőt az a seb! De vigyázz, hogy ne kerüljön bele szennyeződés. Előbb-utóbb elmúlik, de egyáltalán nem szégyen, ha elmész orvoshoz, és kérsz rá valamilyen szert.
2/2 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen többször is. Azok a fránya cipők.. :) Ragtapaszt ne tegyél rá, ha csak otthon vagy, hadd kapjon elég levegőt, úgy gyorsabban fog gyógyulni. Én neogranormonnal kentem be, és szépen elmúlt. Egy csodakenőcs, mindenféle sebre jó. Próbáld ki! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!