Miért köhögök folyton?
most egy hete hogy begyullad a mandulám (már nem fáj )
2013 juniusában gyulladt be először azóta ott maradt a göb
folyton köhögnöm kell de csak akkor ha kimegyek vagy iskolában vagyok nem kis köhögés hanem erős de nem szoktam ki engedni visszaszorítom nagy nehezen amikor köhögök édes ízt érzek
a fülem egyik oldala egyszer egyszer bele nyilal majd pukkan eggyet mint ha ki pukkansztanék egy buborékot ma egy kcisit de nagyon kicsit szédültem köhögés után majd egyik percben nagyon melegem volt másik percben meg kirázott a hideg
(irástól tekintsetek el (dislexia))
nálad biztosan egy szövődmény alakúlt ki amit a mandula bakteriális fertőzős kezelési hiánya idézett elő, fontos tudni hogy a mandula az nyirok csomó, ami kapcsolatba áll az összes szervvel a nyirok keringés lévén, nos mandulában bakteriális góc alakult ki, az a göb amit emlytettél egy baktériumokkal telt góc a szervezetedben amelyből a nyirokkeringéssel a tüdőbe is juthattak baktériumok, ott tüdőgyulladást váltott ki, innen a köhögés szédülés, gyengeség, ugráló láz, totálisan tacsra van vágva az immunrendszered, fordúlj mihamarabb szakemberhez tartós és visszafordythatatlan egészségkárosodás lehet a vége, még nem késő elkezdeni a parenteráis antibiotikumkezelést.
üdv egy egészségügyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!