Lehetek HIV fertőzött?
Figyelt kérdés
Lefeküdtem egy 40 éves férfival, aktív voltam, nem védekeztünk. Ő beöntést csinált magának előtte. Kb 10-15 percig tartott az aktus, nem voltunk vadak, benne mentem el. Állítása szerint ő tiszta és ha akarom, küld majd teszteredményeket. Elkaphattam bármilyen betegséget? Milyen tünetekre kell figyelnem?2016. jan. 7. 11:54
11/13 anonim válasza:
A HIV fertőzés első szakaszában 8 hétig nincsen semmilyen tünet, csak utána kezd majd előjönni, de az már észrevehető mert erősen lebetegedsz..én a helyedben azért elmennék egy vizsgálatra, de ezt előbb kellett volna meg tenni, még mielőtt nekiálltok az ágynak..így sokkal nagyobb veszélyben vagy.
12/13 anonim válasza:
Természetesen elkaphattál bármilyen fertőzést ha nem védekeztetek, de ezt heteroszexuális kapcsolatban is ugyanúgy elkaphatod, csak ezt az emberek hajlamosak elfelejteni. Te voltál az aktív fél ha jól olvastam, a passzív, befogadó fél mindig nagyobb veszélynek van kitéve mint az aktív szexuális behatolásnál. Nyugodj meg, menj el szűrésre! Szép napot!
13/13 anonim válasza:
8 hétig nincsen semmilyen tünet, csak utána kezd majd előjönni, de az már észrevehető mert erősen lebetegedsz.
Mik ezek a tünetek 8-hét után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!