Ha eddig nem volt hasmenésem, akkor eztán már nem lesz?
Ma nagyon fájt a gyomrom,meg hányingerem volt,nem is kívánom az ételt,csak pár szelet pirítóst ettem.
Még délelőtt voltam wc-n,de hasmenésem nem volt.Ha ennék,rosszabb lenne?

Ó, még simán lehet.
Én most estem át az ünnepek alatt egy hányós-hasmenéses víruson.
Első nap csak lázas voltam, hányingerem volt, émelyegtem. Második nap ment a hasam, mint az állat, egyszer hánytam is, majd úgy begörcsöltem, hogy orvos kellett. Harmadik-negyedik nap elmúlt a hasmenés és a hányás, de gyenge voltam. Majd rendbe jöttem. Ettől függetlenül az ötödik nap még simán reggel egy hasmenős dologgal indult, de azóta tényleg minden rendben van.
Diétázz, szedj probiotikumot és ne terheld a gyomrodat!
Az első nap mit ettél?
Teát igyak,vagy vizet is ihatok?

Igazából semmit nem ettem, mert nem volt étvágyam és rosszul voltam.
De ilyenkor háztartási keksz, ropi, pirítós kezdetnek, aztán fokozatosan kis főtt krumpli, párolt rizs.
A tejet abszolút hanyagolni kell, illetve a tejtermékeket. Ezek hasmenést válthatnak ki, vagy fokozhatják a már meglévő hasmenést.
Inni pedig lehet teát, vizet is, viszont a meleg folyadék ilyenkor ingerli a gyomrot, tehát hidegen fogyaszd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!