Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Ha eddig nem volt hasmenésem,...

Ha eddig nem volt hasmenésem, akkor eztán már nem lesz?

Figyelt kérdés

Ma nagyon fájt a gyomrom,meg hányingerem volt,nem is kívánom az ételt,csak pár szelet pirítóst ettem.

Még délelőtt voltam wc-n,de hasmenésem nem volt.Ha ennék,rosszabb lenne?

2015. dec. 29. 18:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Ó, még simán lehet.

Én most estem át az ünnepek alatt egy hányós-hasmenéses víruson.

Első nap csak lázas voltam, hányingerem volt, émelyegtem. Második nap ment a hasam, mint az állat, egyszer hánytam is, majd úgy begörcsöltem, hogy orvos kellett. Harmadik-negyedik nap elmúlt a hasmenés és a hányás, de gyenge voltam. Majd rendbe jöttem. Ettől függetlenül az ötödik nap még simán reggel egy hasmenős dologgal indult, de azóta tényleg minden rendben van.

Diétázz, szedj probiotikumot és ne terheld a gyomrodat!

2015. dec. 29. 18:39
 2/4 A kérdező kommentje:

Az első nap mit ettél?

Teát igyak,vagy vizet is ihatok?

2015. dec. 29. 19:22
 3/4 anonim ***** válasza:

Igazából semmit nem ettem, mert nem volt étvágyam és rosszul voltam.

De ilyenkor háztartási keksz, ropi, pirítós kezdetnek, aztán fokozatosan kis főtt krumpli, párolt rizs.

A tejet abszolút hanyagolni kell, illetve a tejtermékeket. Ezek hasmenést válthatnak ki, vagy fokozhatják a már meglévő hasmenést.

Inni pedig lehet teát, vizet is, viszont a meleg folyadék ilyenkor ingerli a gyomrot, tehát hidegen fogyaszd.

2015. dec. 30. 12:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Ma se volt hasmenésem,viszont a gyomrom még néha ugyanúgy fájt,de már ettem párszor,pedig ma se nagyon kívántam az ételt,nem tudom mi lehet ez,remélem jobb lesz.
2015. dec. 30. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!