Ez valami járványos vírus?
Figyelt kérdés
Az egész azzal kezdődött,hogy port töröltem és elkezdtem tüsszögni egyre erősebben.Majd ingerköhögés váltotta fel és láz.Úgy éreztem magam mint akin átment az úthenger és lázgörgyöm is volt lázálommal együtt.Majd elmúlt a láz és hasmentésem lett ami folyékony volt.Aztán meg vizet hánytam és legyengültem.Mi lehet ez?2015. dec. 27. 13:55
1/3 A kérdező kommentje:
Orvosnál voltam de csodálkozott hogy miért jöttem be,az ügyeletes orvos mikor lázgörcsöm volt akkor nem voltam magamnál és leordította az anyám fejét hogy,hogy meri felhívni.
2015. dec. 27. 14:00
2/3 anonim válasza:
Valamilyen vírusos dolog,diétázz és maradj otthon pár napot, igyál sok folyadékot. Gyógyszer szerintem nem kell rá ha vírus, de ha nem javulsz, akkor holnap menj el a háziorvoshoz.
3/3 evimeri válasza:
Ezen most nagyon sokan átesnek, valami járvány van. Pár nap diéta, sok folyadék. Hányásra vehetsz be Dedalon tablettát - recept nélkül kapható - hogy ne hányd ki a folyadékot. Jobbulást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!