Mit lehet csinálni megfázással?
Két hete megfáztam, péntek óta mindennaposan próbálom elérni a házi orvost de sosincs a helyén mikor megyek.
EMiatt bementem a füllorrgégészetre. Annyit mondott vitaminoz meg orrsrpayz. Hiába mondtam neki, hogy két hete ezt csinálom, semmit nem javult inkább rosszabbul érzem magam.
Mikor gyerekorvoshoz jártam ő is ezt csinálta. 1 héttel rá ha visszamentem akkor kaptam antibiotikumot.
Gyakorolatilag 4-5 éves korom óta novembertől áprilisig beteg vagyok.
Tavaly antibiotikum se segített. (szteroiddal húzták le)
Ez tisztán szomatizációnak tűnik nekem. A szomatizáció azt jelenti, hogy a lelki panaszaidat testi tünetekbe átfordítva tudod csak "közölni" a világgal (és annak idején anyukáddal), hogy baj van. Magyarán, soha nem figyelt rád senki, csak akkor, amikor beteg voltál.
A megfázás alapja a ki nem mondott harag. (Más kérdés a tényleges megfázás, ami pár nap alatt elmúlik.)
Én a pszichiátert javasolnám neked, olyat, aki a szomatizációs gondokhoz is ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!