Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Foltok vannak az arcbőrömön,...

Foltok vannak az arcbőrömön, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Főképp az állam alatt vannak, így szerencsére nem látszódnak. Több piros folt, először azt hittem pattanások, de most látom, hogy nem az, csak hasonlóan néz ki. több van- 5-6 darab, ha jól számolom. Nem fáj, nem viszket, nem vagyok lázas beteg, tehát nem bárányhimlő vagy kanyaró. Mik lehetnek ezek, talán valami autoimmun betegség?
2010. márc. 24. 00:33
 1/6 anonim válasza:
ekcéma esetleg?
2010. márc. 24. 02:34
 2/6 A kérdező kommentje:
nem tudom. az ekcéma ilyen szabályos pötty-szerűen jelenik meg? nem viszket. enyhén kiemelkedik, és piros, ezért hittem, hogy pattanás...
2010. márc. 24. 03:54
 3/6 anonim ***** válasza:

szerintem nem ekcéma. esetleg valami megcsíphetett, vagy ha új krémet, dezodort, parfümöt stb. használsz allergiás lehetsz rá.

bőrgyógyász?!

2010. márc. 24. 07:45
 4/6 anonim ***** válasza:
Esetleg valami gyulladás, mandula, torok, rosz fog és attól jöttek ki.Vagy allergia valamilyen kajától, gyümölcstől? Tavasszal jön ki a legtöb bőrprobléma.
2010. márc. 24. 07:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Tisztítsd ki a szervezetedet gyógyteával(azaz távolítsd el belőle a méreganyagokat), fogyassz rendszeresen valamilyen komplex vitamint, kerüld a nemi kielégítetlenséget, egy ideig (amíg el nem múlnak a foltjaid) mérsékeld a minimumra az allergizáló élelmiszereket (túl sok hús és tojás, mogyorófélék, füstölt élelmiszerek, sok vegyianyagot tartalmazó félkész élelmiszerek, stb.), a kozmetikumokat is célszerű mellőzni egy időre, illetve természetes alapanyagokból készülteket célszerű használni.
2010. márc. 24. 13:28
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek a választ. mivel ez az állam alatt van - a tokának nevezett résznen - így ott nem használok semmilyen kozmetikumot, alapozót sem, még krémet sem szoktam oda kenni.
2010. márc. 24. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!