Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van olyan, hogy egy fertőzéses...

Van olyan, hogy egy fertőzéses betegség csak néhány órán át tart?

Figyelt kérdés

Kedden késő este és szerda reggel nem éreztem magam valami jól, rossz érzések voltak a hasamban, néha nem voltam benne biztos hogy nem lesz ebből valami hányásos betegség, enyhe hányinger volt, de aztán elmúlt. Majd reggel két alkalommal elég sokat kellett pisálnom, pedig nem is ittam túl sokat, ez is kicsit olyan volt mintha valami fertőzés lenne bennem. Ezenkívül reggel elég gyengének éreztem magam, viszont ez késő délelőttre teljesen megszűnt, ezután már semmi bajom nem volt, fitt és egészséges lettem újra.

Ez lehetett valami néhány órán át tartó fertőzés, amit hamar legyőzött a szervezetem? Vagy ilyen nem létezik, és egyszerűen csak rosszul keltem fel szerda reggel és ennyi?

2015. dec. 4. 10:47
 1/3 A kérdező kommentje:
19/F
2015. dec. 4. 10:47
 2/3 anonim ***** válasza:

Van.

De mért nem a körülötted élő felnőtteket kérdezed, ha bajod, ill. kérdésed van? ??

2015. dec. 4. 11:05
 3/3 anonim ***** válasza:
Persze, hogy lehetséges gyors lefolyású betegség (sőt, tünetmentesen is át lehet esni fertőzéseken).
2015. dec. 4. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!