2 kelés is van az ágyékomnál. Mit csináljak?
Mostanában folyamatosan van 1, de most 2 is van egyszerre.. Egyik a fenekemnél, fáj ha sétálok, ha ülök.. A másik pedig a nemi szervem mellett van.
Figyelek a higiéniára, pamut fehérneműt hordok, hintőporozom, hogy ne izzadjon, mit csináljak még, hogy ne jöjjön ki több?
nekem is előfordul néha..hát mit mondjak? rémísztő..várok, hogy kifejlődjön, aztán kifakad..svédcsepp vattára, azzal ápolni..
sok embernek van ilyen problémája, van aki a sebészettre megy, én itthon próbálom...eddig sikerült.megelőzni nem lehet.
nagyon fáj, főleg, ha nyomkodom..öt-tíz nap, aztán kifakad.. de volt olyan is, amikor az eredeti (DM-es német) körömvirág-krémmel ápoltam, és visszahúzódott...ma sem értem, de a végeredmény a lényeg.
Szerencsére nem akkora, hogy sebészetre kelljen mennem. Van, amelyik ki sem fakad, csak visszahúzódik.
Vérképet nemrég nézettem, semmi gond nem volt. Kb fél éves problémám ez, azóta vannak :( 1 hét alatt megérik-elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!