Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » 2 kelés is van az ágyékomnál....

2 kelés is van az ágyékomnál. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Mostanában folyamatosan van 1, de most 2 is van egyszerre.. Egyik a fenekemnél, fáj ha sétálok, ha ülök.. A másik pedig a nemi szervem mellett van.

Figyelek a higiéniára, pamut fehérneműt hordok, hintőporozom, hogy ne izzadjon, mit csináljak még, hogy ne jöjjön ki több?

2015. nov. 9. 08:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Menj bőrgyógyászhoz, lehet belső oka is, egy vérvétel nem ártana, addig is kenegesd be jóddal, vagy körömvirág krémmel és ne nyomkodd.
2015. nov. 9. 08:47
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is előfordul néha..hát mit mondjak? rémísztő..várok, hogy kifejlődjön, aztán kifakad..svédcsepp vattára, azzal ápolni..

sok embernek van ilyen problémája, van aki a sebészettre megy, én itthon próbálom...eddig sikerült.megelőzni nem lehet.

nagyon fáj, főleg, ha nyomkodom..öt-tíz nap, aztán kifakad.. de volt olyan is, amikor az eredeti (DM-es német) körömvirág-krémmel ápoltam, és visszahúzódott...ma sem értem, de a végeredmény a lényeg.

2015. nov. 9. 08:48
 3/4 A kérdező kommentje:

Szerencsére nem akkora, hogy sebészetre kelljen mennem. Van, amelyik ki sem fakad, csak visszahúzódik.

Vérképet nemrég nézettem, semmi gond nem volt. Kb fél éves problémám ez, azóta vannak :( 1 hét alatt megérik-elmúlik.

2015. nov. 9. 09:31
 4/4 anonim ***** válasza:
na, így van nekem is...ezzel kell élni.
2015. nov. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!