Kb. mennyi idő kell elteljen a szedés kezdete után, hogy valami eredmény látszódjon?
Én egy hete szedem az előírásoknak megfelelően de semmi javulást nem tapasztaltam.
2015. okt. 30. 20:42
1/4 anonim válasza:
Sajnos ezek a gyógyszerek nem igazán az aknékra vannak, hanem baktériumok, valamint fertőzések ellen. Ha sok pattanásod van, az a túlzott faggyútermelés miatt van, amin az antibiotikumok nem fognak segíteni... Hány éves vagy?
Én Tenutan 50mg tablettát szedtem, de 1 hónap után se ért sokat, így abbahagytam. Érdemesebb lenne olyan gyógyszert felíratnod a dokival, ami kimondottam pattanásra van pl.: Sotret, Roaccutan, de ezeket nem biztos hogy felírja neked, doktorfüggő, ki mennyire súlyosnak látja a helyzetet, mivel ezek brutál erős gyógyszerek, kiszárad az egész arcod, viszont megfelelő kúrával végleg elmúlnak.
2015. nov. 2. 00:48
2/4 A kérdező kommentje:
17 vagyok. Csak azért gondoltam, hogy segítenie kéne, mert egyszer már egy éve teljesen eltüntette, kb 3-4 hónapig egy sem jött ki rajtam de akkor is csak egy kettő, most nyár vége óta viszont nagyon beindultak a pattanásaim, tele van az arcom és most a doki felírta újra ezt, de nem tudom, hogy segítene-e, majd egy hónap múlva kell visszamennem meglátom még mi lesz:/
2015. nov. 6. 18:52
3/4 anonim válasza:
Sajnos most nekem is augusztus óta tele lettem pattanással, addig semmi sem volt (ősztől nyárig). Szóval szenvedek most én is sajnos, ráadásul barna foltokat hagyott maga után a kinyomott pattanás... :S Nézd, próbáld meg, ártani nem árt ez a gyógyszer, de ne várj tőle csodákat. Elvileg meggátolja hogy ne gyulladjon be a pattanás, de ezt a pozitív hatását nem észleltem én még. Esetleg próbáld ki a BHA hámlasztót, ez kimondottan pattanásra és mitesszerre van (én még nem használtam ilyet, csak hallottam a jótékony hatásáról, én most AHA savas hámlasztót fogok venni a barna foltok eltüntetésére).
2015. nov. 7. 15:39
4/4 A kérdező kommentje:
Hát nem hiszed el.. ma reggel így fölkeltem, tükör elé álltam és úgy 50%-al enyhébb a helyzet:D Pedig ugyan azokat a krémeket használtam amiket már hónapok óta. Fura, de nem igazán probléma nekem:D aztán lehet, hgy majd eszek egy zacskó chipset és ugyanolyan lesz a helyzet, remélem nem
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!