El lehet úgy kapni valami fertőzést (HIV, szifilisz, stb. ) ha sperma vagy pénisz nem kerül a szájba?
A száj érintette egy rövid ideig a heréket, de más nem. Ezzel is megvan az esélye?
Előre is köszönöm.
Nem, nem volt. Védekezés nélkül nem szeretnék, nem merem. Kézzel való rásegítés volt, meg hát amit írtam fent.
Ilyen nemi szemölcsöket amúgy nem láttam (legalábbis most így gyorsan képek alapján) rajta. Ez jó jel?
Nem jelent semmit, hogy láttál-e rajta vírusos nemi szemölcsöt, ha valaki akár sok évvel ezelőtt elkapta és kijött neki, azt utána leszedik róla, de hordozó marad. Ugyanakkor nem gondolom, hogy rettegned kellene. Nagyon sok nemi betegség van, egy részük valóban elkapható "tapizással" is.
Szerintem ne azzal kezdd a szexuális életed, hogy ezektől rettegsz.
Igyekezz azért olyan emberrel szexelni, aki feltehetően nem volt több száz partnerrel együtt előtted. Óvszer kötelező, de pl. a HPV-től, hüvelygombától nem fog megvédeni és biztosan sok más nemi betegségtől sem, de azért ezek jól gyógyíthatóak.
Ez most olyan, mintha félnél az utcára menni, mert influenzát kaphatsz, az is veszélyes betegséggé is fajulhat, mégis kimegyünk az utcára.
Köszi. Akkor azért azt majd csekkoltatom.
Ez igaz, de egy kicsit hipochonder vagyok. Akkor is kisebb pánikroham kap el, ha tüsszent valaki mellettem a buszon.
Tudom. Csak hát a gyakori rettegés, pánikolás sem tesz túl jót az egészségnek. És ez sem már először fordult elő. De majd próbálok máshogy hozzáállni.
Köszi a segítséget. Legalább le tudok nyugodni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!