Hypot használt már valaki körömgombára?
Figyelt kérdés
Rengeteg módszert kipróbáltam már,de semmi nem használt. Lézeres eltávolítás is volt,de az is kidobott pénz volt(több ,mint 100 ezer).2015. okt. 15. 15:08
1/5 anonim válasza:
Loceryl lakkot próbáltad már? A házi praktikák biztos nem jók semmire. Férjemnek a Nailner stift nem volt jó, de a Loceryllel szépen nő le.
2/5 anonim válasza:
vegyél rá a gyógyszertárban ecsetetlős kezelést. drága, de jobban használ.
3/5 anonim válasza:
Isten ments Hypót tenni a körmödre, szétma a bőröd, még ekcémát is kaphatsz tőle.
Bőrgyógyásznál voltál már? Szedtél gyógyszert rá?
4/5 anonim válasza:
Nekem a Naloc használt, pedig már hosszában szét volt repedve a lábamon a köröm. Drága és hosszadalmas, de megérte.
5/5 anonim válasza:
Szerintem érdemes kipróálni a teafaolajat, nem drága, nekem használt. Nailner stiftet használtam többször, de ha elfelejtettem kezelni, állandóan kiújult, a teafaolajat naponta egyszer használtam és elmúlt a gomba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!