HIV fertözés esélyes igy?
Figyelt kérdés
mennyire valoszinu h ugy megfertözödtem nyáltol h volt egy seb a számon?2015. szept. 28. 12:22
1/7 anonim válasza:
0 az esélye. Nyállal még mindig nem terjed :-)
2/7 anonim válasza:
Nyugi, nem esêlyes. Biztos, hogy HIV volt a partner? Vagy miért aggódsz?
3/7 A kérdező kommentje:
jo igazabol ez komlikaltabb egy kicsit.. :D en nagyondurvan hipohonder vagyok föleg ilyne temaban.. partner nemvolt viszont ovltam egy közösségben egy taggal aki hivpozitiv és nekem volt egy jonagy seb a számon és lehet h ittam utana.. nemtudom.. igazabol azert irtam ki a kérdést mert a neten olvasgatva nem jutottam semmire mert nagyon megoszlanak a vélemények mindenhol erröl..
2015. szept. 28. 12:49
4/7 anonim válasza:
óó ha ennyitől el lehetne kapni sokkal több lenne a HIV fertőzött. nyugodj meg!
5/7 anonim válasza:
A HIV vírus szexuális uton terjed. Illetve vérátömlesztéssel kaphatja el valaki de ennek 0 az esélye hisz a veradanal minden ilyen betegségre szurnek. Szoval nem kaphatod igy el. Egyebkent ha megnyugtat menj el vert adni igy jot is teszel es szűrnek minden féle betegségekre.
6/7 A kérdező kommentje:
Szóval akkor elvileg nem lehet úgy elkapni h fertőzött ember nyala kerül egy kb 5milis sebre?
2015. szept. 28. 16:59
7/7 anonim válasza:
Nem, ha csak valaki nem vágta fel az ereit és csurgatta a szádba a vérét.
A HIV annyira elenyésző koncentrációban van jelen a nyálban, hogy gyakorlatilag lehetetlen elkapni tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!