Szeretemacsokit kérdése:

Arcüreggyulladás?

Figyelt kérdés
Megfáztam az előző hét végén. Egész héten otthon voltam és tegnap délután elkezdett fájni a fogam. Vagyis inkább a fogam feletti rész, ami kisugárzik a fogaimra is és nagyon fájnak, ha harapok. Folyni nem nagyon folyt az orrom, de van olyan, hogy érzem, hogy be van dugulva az orrom és mégis váladékmentes. Ezek az arcüreggyulladás jelei vagy csak valami más? Ha az, akkor hogyan zajlik a gyógyítása és mennyire fájdalmas? 17/L

2015. szept. 26. 16:05
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem is volt már ilyen érzésem. De nekem orrmelléküreg-gyulladásom volt. Nekem a fülem is be volt gyulladva. Lassan gyógyult, mert ez egy zárt rendszer. Pihenj sokat, és igyál meleg teát:)
2015. szept. 26. 17:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!