Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Úgy érzem, hogy el van dugulva...

Úgy érzem, hogy el van dugulva az egyik fülem és nem hallok vele tökéletesen?!

Figyelt kérdés

Úgy kezdődött az egész, hogy tegnap fürdés után kitisztítottam a fülem fültisztító pálcikával, de a tisztitástól valamiért megfájdult, lehet, hogy felsértettem.. Azóta fáj és most úgy érzem mintha el lenne dugulva, és mindent halkabban hallok ezzel a fülemmel.

Mit tegyek?

2015. szept. 26. 10:06
 1/2 A kérdező kommentje:
Most megpróbáltam óvatosan kitisztítani de nem megy bele a fültisztító pálca!! mintha valami az útban lenne..
2015. szept. 26. 10:09
 2/2 anonim ***** válasza:
Fültisztítóval felnyomtad a fülzsírt, jobb lenne ha nem használnál ilyet, mert csak gondokat okoz. Menj el orvoshoz, most már ne piszkáld, lehet csak ki kell mosni a füled.
2015. szept. 26. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!