Mi lehet ez a csomó a fülem alatt/mögött?
Sziasztok.
Tegnap voltam orvosnál,fáj a füle,ha a fülcimpám előre hajtom,ráfekszem,de nem a hallójáratom,hanem még szinte kívül. Meg is vagyok fázva. Kaptam néhány gyógyszert, mára viszont észrevettem,hogy kb egy 0,5mm-es duzzanat van kb az álkapocscsontom végénél,és valami másik csont találkozásánál.Szóval kb 1 centire a fülem alatt.
Mi lehet ez? Legközelebb hétfőn tudok orvoshoz menni,a duzzanat fáj is nyomás hatására.. Érdekes,hogy az egész családnak fül problémája van... Köze lehet ennek ahhoz,hogy csinálták a vizet az utcában,és néha furcsa szinű,szagó,máskor klóros volt a víz? Nem lehet hogy valami baktérium volt a vízben és fürdéskor elkaptuk? Egyébként ásványvizet iszunk.. Senkinek nem volt még ezelőtt fülproblémája.. Szerintetek mi lehet ez a csomó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!