Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Hogyan tudnám addig kezelni...

Hogyan tudnám addig kezelni házilag?

Figyelt kérdés
Sziasztok. 2 napja voltam sebésznél és condylomat állapított meg nálam a végbélnyílásom körül, de azt mondta nincs nagy baj, mert ami a szemölcsöket okozza az a 6 és 11-es ami alig okoz rákot. Azt mondta bőrgyógyászhoz amint tudok. Mennék én, csak szeptember végére kaptam időpontot. Kicsit megnyugodtam ugyan, de azért félek is, mert az még 1 hónap, addig ki tudja mennyi lesz még. A másik pedig hogy tegnapelőtt WC után ömlött belőle a vér, és azt olvastam ha vérzik az már nagy baj lehet. Nem tudom hogy jó e vagy sem amit ma csináltam, de fürdés után fogtam egy vattát, tettem rá szalicilsavat tartalmazó oldatot, és hozzányomtam sokszor a végbélnyíláshoz ahol a szemölcsök vannak. A tapasztalat az volt hogy szó szerint égette, marta egy ideig aztán a szemölcsök elfehéredtek és kemények lettek. Ez most baj? Tegnap teafa olajat tettem rá, amitől kicsit sötétebbek lettek valamelyik részen és keményebbek is. Plusz tripla adag multivitamint szedek. Tudom hogy nem örülhetek mert a leírások alapján a legtöbb embernek több év mire eltűnnek, bármit is tesz rá vagy fagyasztják, mert kiújulnak. Vagy valaki nem tud valami jó módszert hogy szeptemberig azért karanténban tartsam a szemölcsöket nehogy szaporodjanak? Vagy maradjon ez a szalicil plusz teafa olaj? Olvastam hogy a fokhagyma is hatásos. Ki mit használt, vény nélküli kenőcs, ecsetelő? (Nem Wartner, Condylone). 20 f

2015. aug. 27. 15:34
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!