Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mikor pozitív a TBC bőrpróba...

Mikor pozitív a TBC bőrpróba eredménye?

Figyelt kérdés
TBC bőrteszten voltam tegnap (ma szombat van) és hétfőn kell visszamennem megnézetni a kezemen a teszt eredményét. Milyen a tűszúrás nyoma, ha TBC-s vagyok? Bepirosodik? felpuffad? Ha negatív, akkor elmúlik a szúrás helye és kész? nagyon várom a válaszát annak akit már teszteltek így!
2010. márc. 6. 14:28
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap Ct-n. Bár még a lelet nincsen meg, de az asszisztens elmondta, hogy le van tapadva a mellhártyám. Ez mit fog jelenteni rám nézve? Szedek több mint két hónapja gyulladáscsökkentőt, de nem használ. Szedtem szteroidot is, fájdalomcsillapítót is de semmi változás. Ez a letapadás gyógyítható? El fognak küldeni valami fizikoterápiára? Vagy gyógyszeresen kezelnek? Szerintetek? volt már valaki ilyen helyzetben? A net csak annyit ír róla, hogy ha felszakad akkor légmellet kaphat az ember. Várom nagyon a válaszokat!
2010. márc. 26. 08:37
 12/17 anonim ***** válasza:
Remelem meggyogyulsz,nagyon vigyazz magadra!Az orvosok remelm tudnak valami okosat mondani!Viszont a legmell az eleg veszelyes!Remelem nem lesz semmi bajod!Irj,hogy mik a fejlemneyek itt mindenki aggodik erted!
2010. márc. 26. 11:40
 13/17 A kérdező kommentje:
Édesek vagytok! nagyon köszönöm! Kicsit aggódom amíg nem jutok vissza dokihoz (ami lehet, hogy nem most lesz,mert most kezdtem dolgozni, és nem fog elengedni). ez az első olyan dolog, amiről semmit nem látok neten sem. Hát remélem, hogy nem lesz gond! Ha megkapom a leletet jelentkezem! Köszönöm az aggódást, nagyon kedvesek vagytok!
2010. márc. 29. 12:08
 14/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Nos megvan a mellkas CT eredménye. Negatív. Minden amit benne írnak,negatív. Ha a mellkas recsegést, nem a tüdő és a környező szervek okozzák, akkor mi lehet a probléma? Izom gond lehet? Vagy vmi reumatológiai dolog? MIt gondoltok, milyen gyógyászati területhez forduljak tanácsért? Van vkinek valami ötlete? Szívesen venném. Várom nagyon a válaszokat!
2010. ápr. 1. 20:58
 15/17 anonim ***** válasza:
Nagyon örülök a negativ eredményeidnek.Jobbulást kivánok.Szia!
2010. ápr. 1. 21:19
 16/17 anonim válasza:
Én is voltam ezen a TBC teszten. Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mire jó ez pontosan? azt mutatja hogy nincs a szervezetbe fertőzés, vagy az ellenálló képességet tesztelik? Mert még nem kaptam érthető választ.
2016. jan. 30. 22:14
 17/17 anonim válasza:

Kerlek segitsetek válaszokkal....

Anyosomon pénteken végeztek ilyen tesztet hétfön kwll mennie megnézetni,most 1cm átmérőjű a pirosság...volt ct-n is az viszont aggaszto mert számtalan 1-2 cm gocokat találtak illetve tejfehér elszinezödést...rettegünk hogy Tbc-s,ami miránk is kihat ugye mert kapcsolatba vagyunk vele...

Ha pozitiv gondolom minket is kivizsgálnak stb...

Irjatok erről légyszives...

2016. szept. 18. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!