Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Mennyire veszelyes a herpesz?

Mennyire veszelyes a herpesz?

Figyelt kérdés
Nehany napja piros folt jelent meg a bal derekamon kesobb holyagokka valtak. Csak annyit mondtak a patikaban hogy herpesz, adtak egy kenocsot es egy doboz vitamint, amit 2 hetig kell alkalmazzak. Hazajottem es olvasni kezdtem a herpesz tulajdonsagait.. Baranyhimlom is volt es annak a szovodmenye is lehet, vagy egyszeruen egy fertozott ram kohoghetett... Szexualis uton nem kaphattam el, mivel szuz vagyok. Kerem aki ert hozza az irja meg, hogy mi a kovetkezmenye oka es mi legyen, mert olyant is olvastam hogy ha megtamadja a kozponti idegrendszert akkor halalt is okozhat.

2015. júl. 24. 12:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább orvoshoz fordulj, mert a patikusok bár sok mindent tudnak ez tény, de azért a betegség diagnosztizálása még egyenlőre orvosi kiváltság, mint ahogyan a betegség kezelése is.
2015. júl. 24. 12:59
 2/7 A kérdező kommentje:
Volt egy nagyon rossz elmenyem az orvossal amit nem szeretnek reszeletezni, de legyen eleg annyi, hogy nem szeretnek orvosi segitseget kerni
2015. júl. 24. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Ennyire azért nem veszélyes, és nem csak nemi úton terjed, ihattál valaki után, simán elkaphatod.

Szerencséd, hogy nem a szádon, vagy egyéb helyen van. Megszabadulni tőle nem lehet, csak tünetmentes időszakok vannak, akkor jön elő, amikor gyengébb az immunrendszer, jobb esetben 1-2 évente. Én is ebben a helyzetben vagyok, nekem a karomon van. Rendszeres vitaminpótlás segít, ha meg előjön, nem szabad elvakarni, pedig nagyon viszket. Jobbulást neked!

2015. júl. 24. 13:01
 4/7 anonim ***** válasza:

Menj el orvoshoz, amikor csak bejutsz, akár többhöz is, is megtudod. Kétféle herpesz van, HSV1 és HSV2. Ebből csak az egyik az, ami nemi úton terjed.

Ha nem jutsz orvoshoz, vérvizsgálatot is csinálhatsz, a vérvevőhelyen is adnak már valami infót, és akkor az eredmény után felhívhatod a laborban a mikrobiológust, hogy mit jelent az eredmény. laboratoriumkft.hu, synlab.hu, genoid.hu, ők ugyanaz a laborhálózat, már egy cég. Az államiban levett mintákat ide küldik.

2015. júl. 24. 13:02
 5/7 anonim ***** válasza:
És a laboratóriumok weboldalán is, de a neten máshol is sok infót kapsz a 2 herpeszvírusról, de én sokat kutattam a nemi betegségekről, mert egy weboldalt is írtam róluk, és ez is érdekelt, és sokat túrtam emiatt a a netet. És én se tudtam ezt kisütni, hogy akkor hogy is van a herpesznél.
2015. júl. 24. 13:05
 6/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a gyors valaszokat :)
2015. júl. 24. 13:07
 7/7 anonim ***** válasza:
Jaj, és ha volt testi kapcsolatod, ha nem is volt aktus, elkaphattad nemi úton is, mert nem kell hozzá aktus.
2015. júl. 24. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!