Mennyire veszelyes a herpesz?
Ennyire azért nem veszélyes, és nem csak nemi úton terjed, ihattál valaki után, simán elkaphatod.
Szerencséd, hogy nem a szádon, vagy egyéb helyen van. Megszabadulni tőle nem lehet, csak tünetmentes időszakok vannak, akkor jön elő, amikor gyengébb az immunrendszer, jobb esetben 1-2 évente. Én is ebben a helyzetben vagyok, nekem a karomon van. Rendszeres vitaminpótlás segít, ha meg előjön, nem szabad elvakarni, pedig nagyon viszket. Jobbulást neked!
Menj el orvoshoz, amikor csak bejutsz, akár többhöz is, is megtudod. Kétféle herpesz van, HSV1 és HSV2. Ebből csak az egyik az, ami nemi úton terjed.
Ha nem jutsz orvoshoz, vérvizsgálatot is csinálhatsz, a vérvevőhelyen is adnak már valami infót, és akkor az eredmény után felhívhatod a laborban a mikrobiológust, hogy mit jelent az eredmény. laboratoriumkft.hu, synlab.hu, genoid.hu, ők ugyanaz a laborhálózat, már egy cég. Az államiban levett mintákat ide küldik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!