Mit csináljak a barátnőmmel?
A barátnőm 18éves és 10 perce azt mondta rosszul van!
3perce beszélgettunk és egyszerűen a elfutott a wcre azt mondja csak jon neki a kaki és vodrot is vittem neki mert neha rájon a hányás!
Nem reg par pillanata felallitottam a wcről hogy hatha mar nem kell neki de egyszeruen csak jon neki!most ott ulok vele a furdoszobában es mar zokog hívtunk orvost de azt mondta hogy meg 20perc néha meg kell nyomnom a hasát hogy kijojjon minden ami őt zavarja most ő propalt felálni magátol de megint csak kakilt a foldre!
NAGYON AGGODOK ERTE!
Segítség!!
Hasmenés vagy normál széklet?
Hasmenésnél lehet felnyalt valamit.. E-coli, összevissza evett, akármi..
Volt az orvos es azt mondta ad beutalot de csak 1het mulva tudják fogadni!Már azota a wc-en ul neha par percre abba hadja de aztán megint jon már nagyon zokog.a kakija mar viz szinte!
Feltakaritottam de azota 4szer a foldre kakilt azt mondja ugy erzi mindjart elájul annyira gyenge!
Mindenkinek koszonom!
Elmentunk a surgossegire és fogadtak most mar odaig jutottunk hogy nem tud jarni és 3szor bekakilt!
De kiderult mi a baja!
2eve staruisa van ami azt jelenti hogy 1nap ketszer kell szurnia magat,
és e nélkul nem ehet gyumolcsot!Azt mondtak fél évig bent kell maradni de minimum 2honap szegeny meg most is zokog de azt is mondtak hogy aludhatok vele a korházban!
MINDENKINEK KOSZONJUK!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!