Meg lehet állítani, vagy le lehet lassítani növekedést? :D
Magas termetű vagyok, legalábbis eddig...
172 cm vagyok, 57 kg és 14 éves.
Az a gondom, h nem szeretnék nagy zsiráf lenni..
Tehát az a kérdésem hogy valahogy lehet-e befolyásolni a magasságot. Pl: ha jobb idő lesz végre, el szeretnék menni futni, meg erősíteni mert nem vok elég erős és most megyek gimibe és jobban kell a kondíció mint általánosba.Meg most társastánc órán a tánctanárnővel meg pár csajjal és erősítünk meg nyújtunk. Szóval ott ellesném a gyakorlatokat és azt folytatnám egész nyáron. Tehát erősödnék, meg nyúlnék is (olyan értelembe hogy hajlékonyabb leszek reményeim szerint ( elérem a lábujjamat nyújtott lábbal...:S))
Ha ezeket csinálom, van esélyem arra, hogy nem magasodni fogok, nem magasságra növök, hanem az izmaim fognak többet nőni?
Örülj neki inkább. Mellesleg ez nem számít nagyon magasnak. a mai átlag 16 éves férfi meglépi 180at, a nő meg a 170-et, úgyhogy fölösleges aggódnod. Max akkor lesz bajod tőle, ha ha nálad jóval alacsonyabb lánnyal jársz és sérvet kapsz, ha állva smárolsz vele. Mellesleg, ha kigyúrod a tested, akkor tényleg be fogsz jönni minden lánynak. a gyúrós évek szenvedősek de megéri. én már 2 éve eddzek, és most 46os karom van (ami a colosoknál már jónak számít xD) és 115 kilóval szériázok fekve, szal hajrá;)
F/17 197 cm
köszi a válaszokat
am tényleg lány vagyok, és nem fiú.....
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!