Esperanza18 kérdése:
Ez lehet AIDS? Mik a tünetei? Így is meg lehet fertőződni?
Figyelt kérdés
A hétvégén volt egy egyéjszakás kalandom, nem védekeztünk (szedek fogamzásgátlót és kivette, mielőtt elélvezett). Mára bedagadtak a manduláim, alig tudok nyelni. Magamtól eszembe sem jutott volna, de egy barátnőm rámijesztett, hogy ha a srác fertőzött volt, akkor elkaphattam és az is járhat a mandulák megnagyobbodásával. Ez igaz, vagy hülyeség és megnyugodhatok?2015. júl. 8. 12:10
1/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem nyugodhatsz meg!Még ha AIDS-es nem is lettél,de kb.10 másik fajta szexuális úton terjedő betegséget elkaphattál,amiket szépen továbbadhatsz.Minek szedsz fogamzásgátlót,ha nincs tartós kapcsolatod,csak kalandozol?Csak az óvszer véd a betegségektől.Csináltass egy fulltesztet.
2/11 anonim válasza:
Lehetséges hiszen nem kell elélveznie hogy elkapd. Kell egy HIV szűrés de nem most hanem mondjuk 2 hét múlva amikor már kimutathatók az antitestek.
3/11 A kérdező kommentje:
Azért szedek fogamzásgátlót, mert 2 héttel ezelőttig még volt egy 5 éves párkapcsolatom, ami most végetért, ebből jött a felelőtlen bulizás... Egyébként semmi mást nem érzékeltem, ami nemi betegségre utalna, egyedül a manduláim dagadtak be, nem tudom, hogy ez összefügghet-e...
2015. júl. 8. 12:23
4/11 anonim válasza:
Ha azt mondjuk nem, akkor nem csináltatsz egy általános nemi beteg szűrést?
5/11 A kérdező kommentje:
De, csináltatok így is, úgy is, már kértem időpontot, de úgy legalább nem lenne 180 a vérnyomásom...:D
2015. júl. 8. 12:34
6/11 anonim válasza:
Akkor jó. Ebben az országban nem olyan elterjedt a HIV, főleg a melegek körében, de a számuk növekszik. Ki tudja mennyi a rejtett beteg, akik soha nem mennek orvoshoz semmivel. Az egyéb gyógyíthatatlan betegségek se szívderítőek, csak a HIV van inkább előtérben.
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon remélem, hogy ezt megúszom... végülis egy mandula-gyulladás azért nem jelenti 100%-os biztossággal, hogy baj van...
2015. júl. 8. 12:41
8/11 anonim válasza:
Négy-öt nap alatt még semmilyen tüneted nem lehet, már csak azért sem, mert első körben HIV-fertőzött lesz valaki, az AIDS, mint betegség, csak később alakul ki ebből.
Mondjuk tény és való, hogy ettől van a legkevesebb félnivalód, sokkal esélyesebb, hogy valami más nemi betegséget kaptál el. De ha az AIDS miatt ennyire aggódsz, akkor menj el egy AIDS szűrésre, de ne most rögtön, hanem 1-2 hét múlva. Ezeken a helyeken tudod elvégeztetni, van ahol ingyenes, van, ahol néhányezer forint.
Én voltam már ilyenen, nem vészes egyáltalán, egy vérvétel, és kész, nem voltak bunkók sem, meg semmi.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm!!!!
2015. júl. 8. 13:01
10/11 anonim válasza:
De arról hallottál, hogy gumival dugunk, nem? Vagy részeg is voltál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!