A Monural gyógyszertől mehet a hasam?
Figyelt kérdés
Ez egy antibiotikum, amit felfázásra, adott az orvos. Viszont, egy adag van benne, amit este kell meginni. Kedd este vettem be a gyógyszert, tegnap felkelt nem volt panaszom, a felfázás tünetei naggyából elmúltak. Viszont délben egyszer ment a hasam, nem foglalkoztam Vele, mert az ebédre fogtam, hogy jól laktam. Viszont, este 2-szer is rám tört, majd ma reggel is. Azóta, még egyszer voltam wc-n, elég kevéske jött. Szerintetek mehet ettől a hasam? Ha igen mikor múlik el? Betegtájékoztatóban az áll, hogy 2-3 nap múlva ürül ki rendesen a szervezetből. Furcsa, mert elvileg a húgyhólyagban hat, és itt is van jelen, akkor? Köszönöm. :)2015. júl. 2. 10:28
1/1 anonim válasza:
mehet. Ha nem súlyos - szó szerint nem fosod tele a wc-t (vízszerű anyaggal), és nem fáj állandóan a beled, nem kell "befosni" :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!