A lapostetű terjeszt valami betegséget?
Figyelt kérdés
Buszon utaztam, onnan kaptam el. Kezeltem, kiirtottam, de azóta(1 év) fogytam 15 kilót izomból, és egyre rosszabb a közérzetem. Ez összefüggésben lehet az élősködővel? :S
21/F
2010. márc. 2. 21:11
1/5 anonim válasza:
Nem.Máshol lesz a probléma.Pajzsmirigyed rendben van? Nem ártana egy teljeskörű kivizsgálás.
2/5 A kérdező kommentje:
Az is rendben van, nem tudom mi lehet :S jó egy hónapja sokszor fáj a hasam és a vesém is szurkál. Az a szörnyű hogy az orvosok össze-vissza küldenek, most myasthenia gravisra gyanakodnak, sztem meg hülyeség...miért van az, hogy javasoltam nézzük meg a tesztoszteron szintem, le se szart a belgyógyász, inkább elküldtek neurológiára. Gondolom többet kapnak utánam tb-be...
2010. márc. 2. 21:29
3/5 anonim válasza:
Ha 15 kilót fogysz izomból, az jó eséllyel valami izomsorvadás vagy egyéb senyvesztő betegség lehet...
A tesztoszteronnak ehhez nem sok köze van (ha nem szőrösödsz és nőnének a melleid, akkor lehetne ilyen irányú baj). Mellesleg alacsony tesztoszteron nem okoz klinikai tüneteket (nézd meg a lányokat).
Milyen tünetekkel és mikor kezdődött a betegség? Azóta lettek újabb tünetek?
4/5 anonim válasza:
Lapostetű hogy ment át rád?Az nem szexuális úton terjed?Én azt hittem,hogy buszon,és ilyen helyeken a fejtetűn kívűl más fajta tetű nem megy át rád.
5/5 A kérdező kommentje:
lehet, hogy nem a buszon, hanem a nyílvános wc-n a kettő közül vmelyik :S
2010. márc. 6. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!