Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Így alkoholfogyasztás?

Így alkoholfogyasztás?

Figyelt kérdés
Életemben először, egy hete elég kezelhetetlen formában kijött rajtam egy herpesz, ami rendesen el is terjedt az egész arcomon. Orvos antibiotikum kúra utánra felírt isoprinosinet, amit 12 napig kell szednem. Az egyetlen bukkanó, hogy jövő héten VOLT fesztivál, aminek elég meghatározó része az alkoholfogyasztás, és nem hiszem, hogy rá tudnám magam szánni hogy kimaradjak ebből. Mit csinálhatnék? Semmiképp nem szeretnék gondot. Láttam, sokaknak egy hétre írnak fel, nekem az már meglesz mikor kezdődik. Lehetne esetleg az, hogy abbahagyom, és szedem még utána 5 napig? A herpesz és a bakteriális átfertőződés is teljesen megszűnt már.
2015. jún. 29. 01:22
 1/2 anonim ***** válasza:
Attól, hogy teljesen megszűnt, még visszatérhet, nem véletlenül mondják, hogy ettől eddig szedd.
2015. jún. 29. 01:57
 2/2 anonim válasza:
Szerintem ne kockáztass! Ne igyál. Így te lehetsz az aki vigyáz a többiekre, meg mókás videókat/képeket készít részegeskedéseikről.
2015. jún. 29. 02:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!