Csalánkiütés. Tapasztalatok esetleg?
Figyelt kérdés
Ma voltam rvosnál kaptam gyógyszert, meg krémet de nagyon durván nézek ki. Mikor fog ez elmúlni? És a viszketés?2010. márc. 1. 09:53
1/5 anonim válasza:
Mitől lehet? Ok? Mit ettél az utóbbi pár napban? Hanekaptál kálcium pezsgőt, még az is gyorsítja a folyamatot. Három nap alatt rendeződniekell a problémádnak. Valamire allergiás vagy!
2/5 A kérdező kommentje:
elvileg semmi különöset nem ettem ezért nem tudják mi a baj ezért diétáznom kell. de a viszketés meg a kinézet a durva azt akarom h elmuljon már...
2010. márc. 1. 10:14
3/5 anonim válasza:
amik most kijöttek holnapra már valszeg nemlesznek rajtad. hacsak nem eszel megint azt amire allergiás vagy mer akkor kijön újra.
4/5 anonim válasza:
Szia nekem volt már csalánkiütésem az egész testem területén tenyérnyi nagyságú piros duzzadt foltok voltak ami nagyon viszketett de pár nap mulva elmúlt ! vigyázz rá h ne egyél olyasmit amire gyanakszol h miatta lett a kiütés nekem a gombától volt!!!! 40fokos lett a lázam is !!!
5/5 anonim válasza:
nekem is volt vagy 2 hétig. kaptam egy csomó szteroidot de nem múlt el. aztán kórházba is kerültem 6 napra :S sok szerencsét.. nekem még most is van, pedig húsvét előtt voltam kórházba. mármint elmúlt, csak most voltam természetgyógyásznál és azóta megint van :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!