Mik vannak a kezemen? Segitseg!
Figyelt kérdés
Ket hete vagyok kint amerikaban. Egy elutaztunk itt az allamon belul(Georgia) kirandulni, nem is inkabb kirandulni, inkabb pihenni. 4 napot toltottunk ott, es utolso nap, amikor hazafele tartottunk, eszrevettem, hogy egy 4x5 centis piros volt van a kezfejemen. Nem tulajdonitottam neki kulonosebb figyelmet, kicsit viszketett ennyi. Par napra ra a masik kezemen is megjelentek. Ket het telt el, es a foltok sokasodnak, es lilulnak. Neha egnek, neha fajnak, neha viszketnek. Megvizsgaltam magam, es csak a halantekomon van egy ugyanilyen folt, es az is novekedik.
Mi a fene ez? Segitsetek.
2010. febr. 26. 03:53
2/4 anonim válasza:
Két hét utáni tünetek kizárt, hogy szömörce. Valami csípéssel fertőzést kaphattál. A folt nem körkörösen növekszik? Akkor nem lehet lymekór. Keress fel orvost.
3/4 anonim válasza:
Calcium,és orvos.Nekem sima szúnyogcsípések is szoktak így kinézni.Mindenévben átélem.Allergiás vagyok rájuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!