Fürdés után kipirosodik a bőröm! Miért?
Figyelt kérdés
iesn piros foltok lesznek a felső testemen meg az arcomon,nayakamon mitől van ez?ja és viszket:S megoldás van mivel kennyem?2010. febr. 25. 23:58
1/8 anonim válasza:
néha nekem is de csak az arcomon és csak ha fürdök (zuhanyzásnál nem) én arra gondoltam, hogy a fürdőhabot nem bírja a bőröm. lehet nálad is erről van szó.
2/8 anonim válasza:
Sanszos, hogy a klórra érzékeny a bőröd, vagy valami más vízben lévő anyagra. Vannak spéci zuhanyfejek, amelyek segítenek ezt megelőzni. Nekem egy Spa zuhanyfejem van filterrel, bár ez egy kicsit drága (22E Ft)
Ha utánna nézel biztosan van más hasonló termék is, vagy csökkentheted az irritációt valami krémmel.
3/8 anonim válasza:
van amúgy melegallergia is. ha a tusfürdő lecserélése nem hoz eredményt, próbálj meg hidegebb vízben zuhanyozni-
4/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó hozzászolónak igaza lehet mert ha forró vizbe fürdök nagyon sok piros folt jön ki de ha lanygosba kevesebb,hideg vizbe meg nagyon kevés.köszönöm az eddigi válaszokat várom a többi komenteket is ;)
2010. febr. 26. 00:42
5/8 anonim válasza:
nekem is foltos lesz a meleg víztöl föleg a térdem,körl.de lehet csak mert felpezsdl a vrkeringésem.
6/8 anonim válasza:
Szerintem a samponban és tüsfürdőben található veszélyes anyagok a bűnösök. Később akár ekcéma is kialakulhat. Én természetes alapanyagú tisztálkodószereket használok és azóta rendbe jött az ekcémám és nem újúlt ki. Szerintem ez segíteni fog, ha érdekel mit használok, akkor irj!
7/8 anonim válasza:
ha a melegvíztől kijön akkor egyértelműen melegallergia.
van akinek meg pont a hidegtől lesz.
8/8 anonim válasza:
Zuhanyozz/fürödj langyosabb vízzel. Esetleg cseréld le a tusfürdődet, ha egyik praktika sem válik be, menj bőrgyógyászhoz.
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!