Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Létezik olyan, hogy valakinek...

Létezik olyan, hogy valakinek nem tud a szervezetéből felszívódni a vitamin?

Figyelt kérdés
Szedek multivitamint és vastablettát is naponta 3x, mert folyton fáradt vagyok, be vagyok lassulva, fázok amikor a barátom pólóban mászkál én még felveszem a köntöst, de egyszerűen nem változik semmi, pedig biztos hogy vitamin és vashiányom ia van
2015. máj. 24. 08:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Is*
2015. máj. 24. 08:09
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem fordulhat elő. Privátban megírnád milyen vitamint szedsz?
2015. máj. 24. 10:52
 3/4 A kérdező kommentje:

Ilyet:

[link]

És külön vastablettàt is

2015. máj. 24. 17:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Így nem csodálkozom, hogy nem érzel semmi pozitív hatást. Ez egy kanárinak talán elegendő lenne. Te a saját bőrödön tapasztalhatod meg azt, ami egyébként a témakörben vérre menő vitát szokott kiváltani a vitaminellenesek és a vitaminszedők közt. Gondolok itt a felnőtt ember napi vitaminszükségletére. Ami ebben a készítményben van, annak a sokszorosát kellene szedned. Viszont az ebből a típusból nem lenne gazdaságos. És itt jön be Dr Lenkei Gábor elmélete a vitaminokról. Nem azt mondom, hogy az ő cuccait szedd! Azt mondom, hogy olvasd el a könyveit és értsd meg, hogy miért éri meg ma bizonyos érdekcsoportoknak, hogy hazugsgokat terjesszenek a vitaminokról, azok túladagolásáról, stb.
2015. máj. 24. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!