Tudom hogy nem lehet menstruácioval úszni (uszoda tenge. ) de hogy oldhatom meg?
Tudtommal minden tampont lehet szűzen használni, persze a nagyok kellemetlenek lehetnek, de van, aki képes használni őket szűzen is. Extrém esetekben viszont a mini is durva, van, aki semmilyet nem tud használni... Úgyhogy nagy a szórás, de egy tipikus szűzlánynak a mini azért működik. Ha nagyon pici a vérzés, akkor is kellemetlenebb a ki- és bevétel.
Rengetegen úsznak menseskor, gondolhatod, hogy az úszóversenyzőket nem állítja meg az ilyesmi, de másokat sem. Persze gyakran cseréld. A madzag elég hosszú, én vissza szoktam vágni s csomózni ilyenkor, hogy ne lógjon ki a fürdőruhából, bőven marad elég a kihúzásához.
Eszembe jutmég az intimtölcsér, de azt még én sem próbáltam s azt hallottam, sokáig tart, míg belejön az ember, Neked most tuti nem ajánlom.
Szüzek is használhatnak tampont , előtte már próbáld ki!
Mellesleg nem imáTkozás hanem imáDkozás!
2-es, az úszóversenyzők - meg az élsportolók 99%-a NEM menstruál verseny alatt, SOHA! Kiiktatják nekik hormonnal, mert visszavetné őket.
Kérdező: ha tudsz, tegyél be tampont, amúgy alulról faján meg tudja megát szívni, szóval csak óvatosan.
Tamponból van olyan hogy, ultra meg extra mini. Nem próbáltam még ilyet, de a nevéből ítélve, gondolom kisebb mint a mini :P
Esetleg valami ilyesmit kipróbálhatnál, ha a tampon mellett döntesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!