Mit tehetek a nátha ellen?
Január elején megfáztam,elmentem a dokihoz aki 20 szemes antibiotikumot írt fel,beszedtem,de nem írt ki.
A helyzet változatlan volt,visszamentem felírt egy 10 szemes antibiotikumot,akkor ki is írt egy hétre,otthon pihentem,beszedtem a gyógyszert.
Kezdtek elmúlni a tünetek,de hét elején ismét visszatértek.
Van valami házi praktikátok,gyógymódotok a nátha ellen?
Ha visszamennék a dokihoz tuti hogy újabb antibiotikumot írni fel és ki tudja használa-e :S
Válaszokat előre is köszönöm :)
Vegyél homoepátiás szert a gyógyszertárban és + sok vitamin,
sok gyümölcs.
Kedves Kérdező
Antibiotikumot tilos náthára bevenni!
Egyetlen hatása van: legyengíti a szervezeted azáltal, hogy a természetes baktériumflórád pusztítja, más kórokozó híján. Ez egy vírusos betegség, amit tehetsz az a C-vitamin szedése és az, hogy éjszaka kiizzadod a kórt, ha sikerül, valamint az előttem írók is jó tippeket adtak.
Tapasztalatból írom, épp most kaptam el a náthát 4 napja, de amennyi citromot megettem, legsúlyosabb tünetem az volt az orrfolyás mellett, hogy köhögtem naponta háromszor és már ma úgy érzem elmúlt a náthám.
Szóval fel a fejjel, citromot betárazni és volt nátha, nincs .. :)
Jobbulást kívánok!
u.i.: alapos orrfújás nagyon fontos! Különben ráhúzódhat füledre vagy arcüregre a baj.
Köszönöm a válaszokat.
Kedves utolsó ezt nem is tudtam,bár az látható volt,
hogy nem használnak semmit,mindenképpen kipróbálom
a citromos módszert.
Akinek még van ötlete az írja le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!