Gombás fertőzés vagy valami egyéb áll a háttérben?
Mielőtt elkezdtem volna a fogamzásgátlót nem volt semmi problémánk a párommal a nemi életünkben (na jó ritkán előfordult , hogy szex után begörcsölt a hasam , de az az akkori cisztám miatt volt )
a tabbletta szedés 2. hetén észleltem , hogy szex után fájt oda lent , majd furcsa szagra lettem figyelmes, nagyon kevés , sárgás narancssárgás folyást észleltem hétvégén, majd észrevettük , hogy a párom makkján pici piros pöttyök alakultak ki. Olvastam hogy a hüvelygomba fertőzésnek köszönhetően viszked egésznap az ember. Én nem észleltem még viszketést, csak amint már fent említettem , szex után égető csipő érzést. Elmegyek dokihoz, amint visszajön szabiról , de addig is , nem tudom hogyan kezeljem mivel nem tudom igazából mi is lehet ez. Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!