Ilyen fertozes van?
Figyelt kérdés
Nemreg jottunk ossze. Mar nagyon le akart fekudni velem. Este egyutt voltunk. Kiszakadt a gumi. Nekem elotte bakterialis fertozesem volt mensi alatt. Amit kikezeltek. A parom azt mondta reggel viszketett ott lent neki. Es azota rosszabbul van. Meg hogy clamidiara utalo jelei vannak. Orvoshoz megy. Irtam neki ez erdekes ha fel ejszaka alatt kialakult nala vmi, foleg ha en tiszta vagyok.2015. ápr. 24. 16:45
1/4 anonim 

válasza:

Nézd a jó oldalát, ha kiderül, hogy tényleg elkapott valamit már egy este leforgása alatt (mert ilyen az ő immunrendszere, érzékeny a bőre, akármi), akkor legalább tudod, hogy mégse kezeltek ki.
2/4 anonim 

válasza:

Lehet,hogy allergiás az óvszerre.
3/4 anonim 

válasza:

Egy fertőzést el lehet kapni rögtön, viszont tüneteket csak napokkal később tapasztal az ember, szóval nagy eséllyel ő már korábban elkapta, csak most jelentkeztek neki a tünetek. Viszont így nem ártana neked is kezelés! Pláne, ha volt orál is, mert egy fertőzés nem csak közösülés során terjedhet, hanem orálisan is.
És amúgy ennyire otthon van fertőzés témában, hogy így tudja, melyik fertőzésnek, milyen kórokozó általi fertőzésnek milyen tünetei vannak?
A viszketés ugyanúgy lehet gombás, vagy bakteriális fertőzéstől is.
4/4 anonim 

válasza:

Ha viszket: a. gomba
b. latex allergia a kotonra
c. herpesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!