Volt már valakinek ilyen? Egyik nap van hasmenésem, aztán nincs, aztán megint, megint nincs, majd megint van?
Szóval egyik nagyon kora reggel kezdődött. Lányomtól kaphattam el, előtte két nappal volt hányásos betegsége, hasmenése nem volt, csak kakisat pukizott. 4-5 alkalommal hányt reggel, aztán vége. Másnap magasabb hőemelkedés- 38 körül, délelőtt, majd délután, aztán másnapra kutya baja. Másnap reggel viszont én kezdtem a wc-n, elég brutál délelőttöm volt, teljesen kiment belőlem az erő. Délutánra csak gyenge voltam. Másnap hőemelkedés. Nincs hasmenés. 3. nap megint visszatért de sokkal gyengébben a hasmenés. Kora reggel volt csak, 9-re el is múlt. Másnap megint nincs semmi hasmenés. Ma hajnalban meg arra ébredtem, hogy csak menni kell. Ez megint picit erősebbnek néz ki.
Most már kezdem azt gondolni, hogy ez nem normális. Eddig nem akartam elmenni orvoshoz, de most már elgondolkodtam rajta, mivel ráadásul szoptatok - 4 hónapos.
Volt valakinek ilyen hasmenése? Mennyi idő alatt múlt el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!