Normális dolog ez ilyenkor?
Férges vagyok, és egyfolytába érzem hogy valsmi fickándozik a végbelemen belöl, meg mintha a beleimbe valami össze vissza ugrálna vsgy nyomna hirtelem egy nagyot rajta.
Ahogy az orvos kiírta a Vermoxot bekellett vennem egy szemet meg 2 nap múlva egyet ( tegnap vettem be a másodikat)
Ahogy bevettem az első szemet rá másanpra este óta érzem ezt a fickándozást.
Plusz elég kemény a székletem, és csak reggel jön rám hogy mennem kell wc-re, ez normális? hogy fognak így kijönni belőlem?
Én úgy tudom, hogy a galandféregnek horgas feje van, ami beleakad a bélfalába, tehát soha nem tud kijönni. Annak kéne utánajárni, hogy milyen férged van. Mert a bélkukacot a foghagyma is elhajtja. De annak mozgását nem lehet érezni.
Korábban én is azt hittem, hogy valami féreg van bennem, mert sovány voltam, és ugy éreztem , mintha valami mocorogna a seggjukamban. De idővel elmúlt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!