Mennyi idő alatt múlik el a hasmenés?
Figyelt kérdés
Rengeteg információt találtam róla az interneten, nem is efelől érdeklődnék. Hanem, hogy mennyi idő mire elmúlik...
Holnapután elutazok és van egy gyönyörû 10 órás út előttem (vonattal). Eléggé bajba lennék ha bejönne a gebasz. Ma kb. 5x voltam WC-n már vettem be gyógyszert, ettem banánt is. De tulajdonképpen semmi nem maradt meg bennem amit a mai nap folyamán ettem.
2015. ápr. 7. 21:26
1/4 anonim 

válasza:

ha hasmenéses megbetegedésről van szo nálam az ugy szokott lenni,hogy kb. 3napig nagyon rosszul vagyok aztan ahogy jott ugy el is múlik,csak nagyon legyengít ezért utánna még pár napig jó ha pihenek es nem terhelem le nagyon a szervezetem.Amugy meg egyél nagyon keveset,könnyu ételeket.Ha meg csak egyszerű gyomorrontas féleség az egy nap alatt átmegy,csak szintén egyél diétasan..:)
2/4 anonim 

válasza:

A szen tabletta megoldja ha nem mulik el. A legjobb hasfogó. Nagyon változó, én másnapra általában kialszom. Van aki napokig küzd vele.
3/4 A kérdező kommentje:
nem tudom hogyan kaptam el. És sajnos egyáltalán nem diétásan étkeztem ma...holnap megpróbálom :)
2015. ápr. 7. 22:37
4/4 anonim 

válasza:

Általában 3-4 nap alatt elmúlik, diétázz, sós ropi, sós vízben főtt burgonya, reszelt alma, rizs, piritós kenyér, széntabletta, sok folyadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!