Összefügg az ekcémám valamilyen ételallergiával?
Figyelt kérdés
Már több mint 10 éve van ekcémám. Az utóbbi időben megint előjött és észrevettem hogy evés után jobban viszket.(El akarok menni bőrgyógyászhoz,allergológushoz ,csak érdekel a véleményetek.2010. febr. 17. 22:07
1/7 anonim válasza:
Amikor evés utàn viszketsz,nézd meg,hogy mit ettél abban a pillanatban.Attol az ennivalotol egy ideig tartsd tàvol magadat!
2/7 anonim válasza:
Persze hogy összefügghet,sőt az ekcéma általában valamilyen allergiás reakció.
3/7 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy elég változatosan eszek és ezért nem tudom, mi lehet.Attól félek hogy színezéktől vagy tartósítószertől lehet...
2010. febr. 17. 22:22
4/7 anonim válasza:
nekem évekig volt ekcémám, amint kiderült hogy laktózérzékeny vagyok és nem ettem tejes dolgokat, az ekcémám is eltűnt.
5/7 anonim válasza:
Az elfogyasztott élelmiszerek zacsiján lévő "E"-vel kezdődő összetevőkre figyelj.Kicsit macerás folyamatosan jegyzetelni, de lehet h ki tudod szűrni a bűnöst.
6/7 anonim válasza:
A fokhagyma élenjáró lehet az ekcéma kialakulásában.
7/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ekcémám. Bélrendszeri gyengeségre utal általában. Nem vészes. Méregteleníts, pótold a hiányokat a szervezetedben. keress itt, segítek: skype: csenbenke , messenge: csenbenke@gmail.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!