2 hete fáj a fejem és hányingerem van. Mitől lehet?
(Bővebben lent)
Figyelt kérdés
2 hete megbetegedtem, igazából nem volt nagyon jelentős, a fejfájás, hányinger itt kezdődött. Emellett fájt a torkom, és minimálisan köhögtem. Miután ez a két tünet elmúlt, a fejfájás-hányinger ugyan úgy megmaradt. Ez már körülbelül 2 hete tart, a fejem szinte egész nap fáj, a hányinger pedig néha jön elő, de elsősorban minden reggel(ébredés után rögtön) de előfordul napközben, sokszor szédüléssel együtt. Érzékeny vagyok az időjárásra, de nem hiszem hogy attól van, azért ilyen sokáig csak nem kellene fájnia a fejemnek...
2010. febr. 17. 19:57
1/6 anonim válasza:
ha nö vagy és volt az utobbi hónapban sexuális kapcsolatod akkor lehet terhes vagy.
2010. febr. 17. 20:09
2/6 anonim válasza:
En azt mondom hogy inkabb vizsgaltasd ki magad mert interneten keresztu nem hiszem hogymeg kapd a helyes valaszt.
2010. febr. 17. 20:13
3/6 A kérdező kommentje:
Nő vagyok, igen, de terhes nem lehetek, mert szűz vagyok.
Igen, asszem a kivizsgálás marad, csak gondoltam hátha van valakinek ötlete, vagy találkozott hasonlóval...
2010. febr. 17. 20:18
4/6 anonim válasza:
Szerintem is orvos, ha "szerencséd" van, lehet csak egy átmeneti migrén.Az okozhat hányingert és szédülést.Ért-e nagyobbacska stressz, idegállapotod milyen?
2010. febr. 18. 09:33
5/6 anonim válasza:
Ha fájt a torkod, a tünetek utalhatnak egy gyenge vírusfertőzés maradékára is.
2010. febr. 18. 09:35
6/6 A kérdező kommentje:
A migrénre én is gondoltam. Stressz nem nagyon ért, csak a "szokásos"; azaz nem volt nagy nyomás mostanában rajtam, ugyan úgy ment minden mint eddig, semmi nagyobb változás. Lehet hogy az előző betegségből maradt vissza valami, mert a torkom pl. megint fáj 1-2 napja. De szerintem akkor sem normális hogy szinte egész nap - néha, pár percre ha szerencsém van, elmúlik - fáj a fejem. Vagy mégis? Az iskolaorvos elküldött vérvételre is, de nem volt különösebb probléma ott sem, csak a vérképemben kevés volt valami (nem tudom konkrétan megnézni, mert nincs nálam a papír.. :S) meg valami vassal kapcsolatos érték volt magas. Délután visszamegyek a háziorvosomhoz, aztán majd mond valamit..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!