Belőlemcsakegyvan kérdése:

Mitől jöttek ki?

Figyelt kérdés
Tegnap reggel felkeltem és ilyen piros gyulladt pattanásra hasonlító (lehet hogy az..nemtudom) foltok jöttek ki az arcomon! anya szerint gyulladt pattanások..de lehet allergia vagy vírus is! :/ és tegnap vettem észre hogy a pajzsmirigyem is be dagadt. az egyik már kb egy olyan 3centi nagy.. vagy hogy mondják:D na de nemtudom mitől lehet és elég csúnyák a foltok ..viszketnek.. tettem rá Reviken Kenőcsöt és ma aloeverát. Ma elméletileg megyek bőrgyógyászhoz..de inkább csak a pajzsmrigyemmel félek.. mi lehet szerintetek?
2015. márc. 18. 08:49
 1/2 A kérdező kommentje:
Ja és azt elfelejtettem, a másik oldalt is kezdett nőni egy ilyen csomo..az még kisebb.. egészen kicsi. de nagyon fáj az egész nyakam..lehet pajzsmirigy gyulladás.. az ugye nem halálos?! és a torkomnál ott az ádám csutkánál, vagyminél. ott is kijött már egy olyan csomo tegnap..
2015. márc. 18. 08:52
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Az emberi testet illetően nemigen vannak ismereteid. Feltehetően a nyirokmirigyeid dagadtak be és nem a pajzsmirigy. Előbb a háziorvoshoz kellene elmenni.
2015. márc. 18. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!