Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Miért dugul még mindig az orrom?

Miért dugul még mindig az orrom?

Figyelt kérdés
2 hete voltam fül orr gégészeten a doktor azt mondta megvagyok fázva kiírt gyógyszereket beszedtem de az orrdugulás nem múlt el ezért visszamentem,de akkor se tátott semmi olyat ami gátolná a légzésemet az oromban. Elkezdtem múlthét hétfőn inhalálni és infrázni az arcomat és ekkor elmúlt az orrdugulásom úgy hogy az orrsprayt múlthét hétfő óta nem használok,de érzem ,hogy valami még van az orromban ,ha inhalálok akkor van hogy szipogva mozog valami. Ez esetleg a fel nem szakadt genny lenne? Folytatom tovább az inhalálást,de esetleg valami tanágy hogy mivel lehetne gyorsabban eltávolítani a gennyt az orromból? Mikor oldalra vagy hasra fekszek érzem hogy ahogy mozog és elzárja a légutat nem dugul be he érzem a mozgását a gennynek. Van úgy hogy nagyom pici darabok kijönnek ,de még midig nem indult meg rendesen.

2015. febr. 23. 08:41
 1/5 anonim ***** válasza:
Sós vizes orrcseppet próbáld ki.
2015. febr. 23. 08:52
 2/5 A kérdező kommentje:
Az segít megindítani a gennyet Arra gondolsz amit reklámoznak a tévébe (Aqua Maris)??Köszi a választ!
2015. febr. 23. 09:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Két deci enyhén langos vízbe 5 csepp teafaolaj és ezzel öblögeted az orrod.
2015. febr. 23. 09:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Öblögessem? Öntsem bele lassan?
2015. febr. 23. 11:41
 5/5 Anita976 válasza:

Mit írt fel a doki? Antibiotikumot fogadjunk :)) orrcsepp? ACC? Infra+inhalálás jó... Orcseppben valóban a tengervizeset ajánlom, mert hosszabb távon is alkalmazható, a többi nem! (vigyázni!) Ezen kívül mást nem nagyon tudsz tenni.. Dögrováson az ország. Ennyi.. Fújjad amikor csak lehet, de ne erősen, mert árthat, tisztítsd, orrspray, valamint:

tea

tea

c vitamin

c vitamin

2015. febr. 24. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!