Három herpesz egy nap alatt kijött. Mi a túró lehet ez?
Szombaton három herpesz kijött egyidejűleg a számon: háromszöget formálva egy a fenti ajkamon, egy az alsón és egy a szám mellett az arcomon. Mitől lehet ez? Állandóan immunerősítőket szedek (Béres csepp, Echinacea csepp) + 1000mg C-vitamint napi szinten. Beteg amúgy nem vagyok, nem hánytam, nem volt lázam se megfázásom, se semmim. De akkor mégis mitől? :( Valakinek valami tippje van?
Köszönöm a válaszokat!
Nem mindig elég a vitamin..
Volt már előtte?
Nek mr atól is kijön ha túl jőízűen eszem
A vírus nicsbenemindenkiben, aki megfertőződött annk a szervezeében benne van, a gerincdúcokban talalhto a aktivalódásig..
Jelelmzően az immurendszer legyengülésével jön elő...
De van a jellemzőtől eltérő is, nekem az algopirintől, napégéstől az orromon..jőízű evestől, vagy éppen undortól is ki tud jönni..
Fogkremmel ne kend, emr nehezebben gyógyul utána..
Zovirax, telviran segít, nekem a gyógyszertári kikevert volt eddig a legjobb
Sok fokhagymat egyél, ah van lehetőséged, gatolja a vírusok szaporodását.
Köszönöm a válaszokat mindenkinek. A kollégáim ma meg is jegyezték, hogy jön a tavasz, kirügyeztél. Na mondom király. :D
Volt már előtte millió herpeszem, de most ezen vagyok kilazulva, hogy kapásból 3 jött ki egyazon időben. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!