Hogyan duguljon ki az orrom ha nincsen orrspray?
Figyelt kérdés
Nincs itthon orspary es nagyon be van dugulva az orrom hogyan tudnam megcsinalni hogy kiduguljon?2015. febr. 22. 21:09
1/6 anonim válasza:
sétálsz egyet a friss levegőn az ügyeletes patikáig és veszel spray-t
2/6 anonim válasza:
Fu, nem szoktam kérdésekre válaszolni de erre muszáj írnom egy tuti biztos módszert! Víz + Só! Ha van üres orrsprays üveged aminek le lehet tekerni a cseppentős részét abba beletehetsz vizet és sót, azt összerázod és azzal cseppentesz! Kiváló módszer, nekem anno annyira bevált, hogy én hülye több sót raktam bele a kelleténél és konkrétan 2 másodperc alatt kitisztult az orrom annyira, hogy szó szerint fájt...:D
3/6 anonim válasza:
van valami indiai kenőcs gombnyi tubusban az is jó rá
4/6 A kérdező kommentje:
Koszonom ez a sos viz ez jo mondjuk a torkoma erzem a sot :Dd
2015. febr. 22. 21:41
5/6 anonim válasza:
Én is mindig sós vízzel dugitom ki az orrom, ha a torkodon érzed a sót, akkor azt ki tudod öblögetni sima langyos vízzel. Nem kell túl sok só, ecs csipet is elég fél deci vízbe.
6/6 Anita976 válasza:
Fiziológiás sóoldat ~ 1 mokkáskanál só/2dl
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!