Sűrű okkersárga köpet, ez mi lehet?
Péntek délutántól max 38 fokos láz, erős rohamszerű köhögés, mellkasi fájdalom csak a szegycsonttól jobbra alkalmanként. Orrdugulás viszont, ha megindul akkor világossárga váladék. Láz előtt és közben hidegrázás, végtagfàjdlom, most per moment izomláz már és fájnak a fogaim meg az állkapcsom is. Szédülôk huzamosabb járkálás után. Az étvágyam minimálisancsökkent, nem drasztikusan. És a legszebb, hogy ha eléggé kínzom magam akkor sötét, sűrű okkersárga köpet jön fel a tüdőmről, de sajnos nem sok. Amikor meg már egy picit úgy érzem, hogy jobban vagyok, után rögtön vissza kell feküdnöm.
Holnap megyek háziorvoshoz miután az ügyelet a legközelebbi településen adott vitamint és kész :/ Semmit nem adtak rá még azt se mondták, hogy beteg vagyok pedig pont akkor volt lázam is :/
Szerintetek ez mi lehet?
Köszönöm a válaszokat!!!
Bocsánat némely helyesíràsi hiba miatt, mobilról írtam meg ezt a kérdést.
Eleinte száraz volt a köhögésem, most már szakad is. Fájni csak a sok köhögéstől fáj a légcsövem, az is inkább égő érzés.
Felső legúti megbetegedés
Az okkersárga köpet alapján bakteriális fertőzés .
Ez lehet influenzábol kialakult vagy egyéb fertőzés
Háziorvos gyánúsan antibiotikumot fog felírni, és ágynyugalmat
Félrenyeléstől nincs ilyen
ezt nem tudhatom,de az orvos legalább megmondta:)
nekem 3 hétig tartott, ebből 1 hét 38,6-39 C fokig e
terjedt, a többi idő 37,4-38,2 ig
inluenzából indult nekem, aztán arcüreggyulladással folytatódott hurutos köhögéssel.. egy hónappal később most, még mindig van száraz köhögésem..
makacsak ezek a betegségek
Orv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!