Milyen betegségnek a tünetei lehetnek a következők?
Figyelt kérdés
Mar legalab egy hete nagyon gyengének erzem magam, elöször a mandulam fajt (azota az mar elmult) faj a fejem (főleg a homlokomnal, néha a tarkóm is), reszketek, almos vagyok allandoan, faj a mellkasom is, viszont lazasnak nem erzem magam. Tegnap óta mar hanyingerem is van. Szerintetek mi lehet ez? Azt olvastam , hogy az influenza tünete a magas laz is.2010. febr. 11. 10:05
1/4 anonim válasza:
Rengeteg fertőzés van most a levegőben. Ha kifázol akkor fogékony leszel ezekre. Ki kell heverned, türelem és ha szükséges akkor gyógyszer. (Ha sűrű váladék jelenik meg, akkor antibiotukum indokolt.)
2/4 anonim válasza:
A mellkasi fájdalmat leszámitva a tünetek akut epehólyag gyulladásra utalnak, ha igy van, akkor ROWACHOL KAPSZULA de vérnyomás mérés is jó lenne. ---kicsiricsi---
3/4 anonim válasza:
Ha fáj a mellkasod, lehet hogy tüdőgyulladás, ami egy vírusfertőzés szövődménye.Sürgősen menj orvoshoz!!!
4/4 anonim válasza:
Nekem is ugyan ezek a tünetek.A rendelőben az is ki van rva hogy H1N1,de az orvosom szerint egyszerű vírus,ami nem fog kímélni...Már negyedik napja fekszem ithon,4 féle gyógyszert szedek(mindegyiket a doktor írta fel),de a 38 fokos láz még megvan.Nem tudom meddig fog tartani.Az plusz poén hogy még Bronchitisem is van xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!