Torokfájásra ajánlanátok otthoni gyógymódokat? 20/L
Figyelt kérdés
2015. febr. 9. 15:34
1/5 anonim válasza:
Állati fehérjét , főttet , cukrosat ne fogyassz a lábadozást gátolja . Sok mézet kanalazz , rostos gyümölcsöket , sok hagymafélét rengeteg folyadékot juttass be a szervezetbe . A pirulák művitaminok , szesz , gargalizálás nem használ .
2/5 anonim válasza:
Friss gyömbért és citromot vágj nagyon apróra, öntsd fel forró vízzel (ha akarod ízesítheted mézzel), kanállal kicsit nyomkodd szét a darabokat. Kicsit csípős tea, de engem másnapra helyrehoz.
3/5 anonim válasza:
Gargalizálj Phlogosollal, vagy sós vízzel, és igyál sok folyadékot, mézes teát, most én is éppen ezeket csinálom, mert alig bírok nyelni annyira fáj mindkét mandulám. És főztem egy finom pulykalevest.
4/5 anonim válasza:
Én sós vízzel szoktam gargalizálni, nekem elmúlik tőle a torokfájásom. Igaz, közben kicsit hányingerem lesz, de aztán abbamarad. :) Egy pohár víz, bele fél kávéskanál só, kortyonként gargalizálj vele. Amiket feljebb leírtak szintén nagyon hasznosak, nézd meg, mi van otthon.
5/5 anonim válasza:
Hagyd a fenebe az osszes praktikat, nalam van a tuti megoldas: Beta Glukan es C vitamin! Olvass utana. En kronikus torokfajos voltam, minden szart kiprobaltam es ez most ugy fog hangozni, mint a szar reklamokban, de amiota a beta glukant hasznalom.... :)
De most komolyan, es a gyerekeknek is azt adjuk, azota nincs hianyzas felsoleguti bakterialis fertozesek miatt, ami az egyik leggyakoribb. Nem kell gyogyszertarban megvenni, mert azokban a keszitmenyekben nagyon keves van (125mg). Forro tejben kioldott zabkasa is megfelel. Ketszer egy nap es 1-2 nap mulva erezni fogod a hatasat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!