Mitol viszketek ennyire kegyetlenul?
Figyelt kérdés
Legeloszor a hatam es fenekem kozti reszen ereztem kis piros pattanasokat amik nagyon viszkettek. Aztan a nemi szervem es fenekem tangaval erintkezo helyeken jott ki sorba par nagyobb szunyogcsipes szeruseg, ami marhara viszket! Emellett derek, csuklo, terdhajlat, konyok, labfej, hatamon viszket. Melegbe durvan. A tetovalasom is erezhetoen kis pattanassal van "kitoltve", ami szintugy viszket. (2 eves,nem frissen varratott) mi lehet ez ?? Allergia vagy esetleg mas fertozes?
Az exem viszketett nagyon... volt kremje is. tole kaptam el? :(
2015. febr. 9. 00:58
2/2 A kérdező kommentje:
En is ettol tartok de annyira undorito !! : (
Ajanlottak ra egy emulziot , remelem mihamarabb elmulik, mert a siras is kerulget azota ..!
Koszonom a valaszt!
2015. febr. 9. 08:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!