Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Nagyon fáj mitcsináljak vele?

Nagyon fáj mitcsináljak vele?

Figyelt kérdés

file:///C:/Users/Ren%C3%A1ta/Desktop/klop%C3%A9.jpg

Nagyon besebesedett a herpeszem és nagyon fáj, fogkrémmel kenegettem meg herpesz krémmel de mintha csak rosszabb lenne, micsináljak vele?

2015. febr. 2. 17:26
 1/6 anonim ***** válasza:

Először is ne a számítógépedről linkelj képet, mert azt nem lehet megnézni az interneten, hanem mondjuk töltsd fel a képfeltöltés.hu oldalra és onnan másold be a linket amit ad.

Másodszor: Ne piszkáld annál rosszabb lesz. Sajnos ez ilyen jó ideig meglesz és csúnya lesz, és fájni is fog. Légy türelmes, majd elmúlik, ha nagyon zavar menj vissza a dokihoz és kérj tőle normális krémet.

2015. febr. 2. 17:36
 2/6 anonim ***** válasza:
ne piszkáld. ha nem hat a krém,irass másikat
2015. febr. 2. 17:42
 3/6 A kérdező kommentje:
2015. febr. 2. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

Első vagyok:

Fogkrémet egyáltalán ne tegyél rá, mert csak rosszabb lesz, az nem erre jó!

Ne piszkáld, vastagon kend be, és ha kezdi beszívni a krémet akkor kend újra, ne engedd, hogy kiszáradjon.

Bőrgyógyásznál voltál vele? Mert nem mindig jó a recept nélkül kapható kence, ugyanis nem tartalmaz megfelelő gyógyszert.

2015. febr. 2. 17:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Nem voltam, gyógyszertárba vettem Aciclovir AL krémet de jólenne ha elmúlna gyorsan ez a seb mert 7végén lesz a 18. szülinapom és nem szeretnék így kinézni :(
2015. febr. 2. 17:59
 6/6 anonim ***** válasza:
Akkor menj orvoshoz, talán tud hatásosabb kencét.
2015. febr. 2. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!